slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

Dobrodošli

Obavještenje

U prostorijama JU Dom starih Niksic 08.08.202 godine većinom glasova za predsjednika SO JU Dom starih  "Niksić" izabrana je Vesna Dragnić, specijalista medjunarodnog prava, a koja obavlja poslove stručne radnice na pravnim poslovima. Pored nje izabrano je rukovodsvo sindikata, potpredsjednik Filip Radulovic kao i članovi Izvršnog, Nadzornog i Statutarnog odbora. Na ovaj način zaokružena je zakonska obaveza izbora sindikalnog povjereništva JU Dom starih Nikšić.

Formiranje sindikata poboljšaće se zaštita socijalnih i radno pravnih članova sindikata.
Ostavrivanju vizije, misije, ciljeva novoformirani sindikat ce koristi sva demokratska načela u zastupanju zajedničkih i posebnih interesa svojih članova i zaposelenih.

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 80.7% Montenegro
United States 7.6% United States
Serbia 3.6% Serbia
Bosnia and Herzegovina 1.1% Bosnia and Herzegovina
Germany 1.0% Germany

Ukupno:

48

Zemalja
023815
Danas: 25
Juče: 69
Ove nedelje: 94
Ovog mjeseca: 914