slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

Dobrodošli

Potpisan Sporazum o saradnji na realizaciji stručnog usavršavanja i obavljanja praktičnog rada

JU Dom starih ''Nikšić'' i JU Dom starih "Grabovac" Risan potpisali su sporazum o saradnji na realizaciji stručnog usavršavanja i obavljanja praktičnog rada zaposlenih. Saradnja strana potpisnica zasnivaće se na principu transparentnosti, dobre prakse, odgovornosti, razumijevanja, u cilju  održanja i unapređenja  profesionalnih kompetencija  zaposlenih za obavljanje poslova  u nadležnosti ustanova za smještaj odraslih i starih lica. Saradnja, takođe, podrazumijeva  nastavak realizacije stručnog usavršavanja zaposlenih iz Doma starih ''Nikšić'' i obavljanje praktičnog rada u Domu starih " Grabovac".

Sporazum  će omogućiti stručnim radnicima, stručnim saradnicima i saradnicima iz Doma starih "Nikšić" da borave u Domu starih "Grabovac" kako bi na osnovu uvida u neposredan rad sa korisnicima  i razmjenu iskustva mogli dodatno da se edukuju, odnosno kako bi saradnici - medicinski tehničari/ke, negovateljice i drugi obavljali i radnu praksu, koja će istovremeno predstavljati određeni vid pomoći i podrške kolegama u Domu starih "Grabovac".

Dana 26.04.2022. godine, strane potpisnice još jednom su potvrdile spremnost i otvorenost za unapređenje saradnje  u cilju kontinuiranog poboljšanja kvaliteta rada primjenjujući osnovne principe socijalne zaštite kao što su najbolji interes korisnika, dostupnost usluge korisnika, participacija, odgovornost, pružajući korisniku mogućnost za korišćenje odgovarajuće usluge u kontinuitetu i potrebnom trajanju.

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 77.9% Montenegro
United States 11.7% United States
Serbia 2.8% Serbia
France 1.5% France
Bosnia and Herzegovina 1.4% Bosnia and Herzegovina

Ukupno:

35

Zemalja
015310
Danas: 63
Juče: 46
Ove nedelje: 212
Ovog mjeseca: 787