slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

Dobrodošli

RADNO-OKUPACIONE SARADNICE IZ JU DOM STARIH ,,NIKŠIĆ” USPJEŠNO ZAVRŠILE KURS HEKLANJA

U organizaciji NVO Adra iz Podgorice, dvije radno-okupacione saradnice uspješno su završile kurs heklanja. Isti se sastojao od osam časova u trajanju od po dva sata. Tokom trajanja kursa, zaposlene su imale priliku da se upoznaju sa osnovama heklanja kao i priborom i materijalima za heklanje. Uspješno su savladale tehnike potrebne za izradu upotrebno-dekorativnih i odjevnih  predmeta, savladale filet heklanje, kružno heklanje, heklanje kvadrata, čitanje šeme, povezivanje motiva u cjelinu. Stečeno znanje primjeniće praktično kroz izradu različitih predmeta u radu sa korisnicima. Stekle su znanja i vještine za heklanje raznih predmeta, a sve u cilju što kvalitetnijeg organizovanja aktivnosti dnevnog života za buduće korisnike  JU Doma starih ,,Nikšić” u okviru radno-okupacione terapije. Planske, organizovane i osmišljene radno-okupacione aktivnosti, omogućiće našim korisnicima da se osjećaju korisno i da vide rezultate svog rada.

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 77.9% Montenegro
United States 11.7% United States
Serbia 2.8% Serbia
France 1.5% France
Bosnia and Herzegovina 1.4% Bosnia and Herzegovina

Ukupno:

35

Zemalja
015310
Danas: 63
Juče: 46
Ove nedelje: 212
Ovog mjeseca: 787