slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

Dobrodošli

Podjela novogodišnjih paketića korisnicima Dnevnog centru za djecu sa smetnjama u razvoju Nikšić

U susret Novoj godini zaposleni u JU Dom starih "Nikšić" posjetili su Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju, sa namjerom da korisnike obraduju novogodišnjim paketićima. Na njihovim licima vidna je bila sreća i oduševljenje. Neskrivenom radošću korisnika stvorena je prijatna atmosfera koja se prenijela i na naše zaposlene. Predstavnici Dnevnog centra su se od srca zahvalili na izdvojenim sredstvima, dobroj volji i senzibilitetu koji su naši zaposleni pokazali i ovog puta prema djeci sa smetnjama u razvoju. Mi zahvaljujemo njima, jer su nam pomogli i pružili mogućnost da ove novogodišnje praznike mališanima uljepšamo i upotpunimo prigodnim poklonima. Osmjeh na njihovim licima je najveća satisfakcija za nas.

 

 

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 77.9% Montenegro
United States 11.7% United States
Serbia 2.8% Serbia
France 1.5% France
Bosnia and Herzegovina 1.4% Bosnia and Herzegovina

Ukupno:

35

Zemalja
015310
Danas: 63
Juče: 46
Ove nedelje: 212
Ovog mjeseca: 787