slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

Dobrodošli

Saopštenje

Dana 20. januara 2023. godine na gradilištu kompleksa Doma starih "Nikšić" izvršena je primopredaja izvedenih radova na objektima pod Trebjesom, između investitora i izvođača radova. Radovi na objektima su prethodno prošli tehnički prijem i za njihovo korišćenje je pribavljena upotrebna dozvola.

Primopredaji su prisustvovali predstavnici Ministarstva rada i socijalnog staranja, Opštine Nikšić, JU Dom starih ,,Nikšić“  i predstavnici izvođača.

Ovim su se stekli uslovi da Dom podnese zahtjev za izdavanje licence za obavljanje djelatnosti, a u dogledno vrijeme očekuje se i zvanično svečano otvaranje ove ustanove.

Viševjekovna tradicija organizovane brige o starima i nemoćnima je mjera humanosti i zrelosti jednog društva. Dom starih "Nikšić" nastaviće ovu tradiciju, tako što će implementirati savremene standarde u sve kompleksniju i zahtjevniju problematiku koju podrazumijeva sintagma "briga o starima".

U Domu će se uvažavati i primjenjivati pravilo da proces starenja ne smije biti pasivan, već sadržan u plemenitosti, kulturi i kultivisanosti.

U okviru nadležnosti nastavićemo sa vršenjem poslova procjene potencijalnih korisnika, njihovih potreba, priprema za smještaj u Dom, kao i sa planiranjem potrebnih usluga i svih drugih aktivnosti u svrhu što ranijeg otvaranja za prijem prvih korisnika.

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 77.9% Montenegro
United States 11.7% United States
Serbia 2.8% Serbia
France 1.5% France
Bosnia and Herzegovina 1.4% Bosnia and Herzegovina

Ukupno:

35

Zemalja
015310
Danas: 63
Juče: 46
Ove nedelje: 212
Ovog mjeseca: 787