Vrijeme posjete korisnicima čet-ned: 10-12h i 14-18h
slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

QMS tim

U organizacionom sistemu, JU Dom starih Nikšić pokazuje spremnost da razvija i implementira Sistem menadžmenta kvalitetom (QMS), čime smo pokazali sposobnost da dosledno pružamo usluge korisnicima uz stalno poboljšavanje njihovog kvaliteta. Na taj način povećavamo zadovoljstvo korisnika i drugih zainteresovanih strana, istovremeno ispunjavajući zahtjeve važeće zakonske regulative.

Sistem menadžmenta kvalitetom razvijen je implementacijom svih zahtjeva standarda MEST EN ISO 9001:2016 u sve procese i organizacione djelove našeg organizacionog sistema.

ISO 9001 – Sistem menadžmenta kvalitetom je međunarodni standard koji specificira zahtjeve za sistem menadžmenta kvalitetom usluge ili proizvoda u poslovnoj organizaciji koje organizacija mora ispuniti da bi uskladila svoje poslovanje sa međunarodno priznatim normama.

Osnovno opredjeljenje ustanove je da uvođenjem i neprekidnim unapređivanjem Sistema menadžmenta kvalitetom ostvari visok kvalitet usluga kao garanciju uspješnog poslovanja i zadovoljnih korisnika.

Pored toga, naša ustanova primjenjuje i HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) ima za cilj da poveća svjesnost i odgovornost svih učesnika, da osigura zdravstvenu bezbjednost u svakom dijelu procesa distribucije i proizvodnje hrane, kako bi se na taj način osiguralo da hrana koju konzumira krajnji potrošač bude bezbjedna za njegovo zdravlje.

Sistem menadžmenta kvalitetom, njegovo održavanje i stalno poboljšanje, predstavljaju prioritetne zadatke u ostvarivanju dugoročne poslovne politike i djelatnosti ustanove, koja se demonstrira kroz:

  • Povećanje zadovoljstva korisnika,
  • Uspostavljanje i održavanje partnerskih odnosa sa korisnicima,
  • Zadovoljenje potreba i očekivanja zainteresovanih strana,
  • Stalno poboljšavanje procesa realizacije usluga,
  • Stalno poboljšavanje efektivnosti i efikasnosti sistema menadžmenta kvalitetom,
  • Stalno proučavanje potreba naših postojećih i budućih korisnika da bismo ih razumjeli i njima se prilagodili.

Politika Sistema menadžmenta kvalitetom je donešena saglasnošću i učešćem cijelog tima, što podrazumijeva da se svaka rečenica diskutovala, a najbolja rešenja su usvojena.

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 79.5% Montenegro
United States of America 5.8% United States of America
Serbia 4.3% Serbia
China 1.7% China
Unknown 1.4% Unknown

Broj zemalja:

58

Ukupno posjeta:
034577
Danas: 6
Juče: 52
Ove nedelje: 105
Ovog mjeseca: 506