slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

 

UNAPRIJED ZAHVALNI NA SVAKOJ POMOĆI!

"Samo se srcem dobro vidi, očima je ono bitno nevidljivo."            

 Mali princ - Antoan de Sent Egziperi            

Uvaženi donatori,

U ime budućih korisnika i zaposlenih JU Dom starih "Nikšić" izražavamo veliku zahvalnost na svakoj upućenoj donaciji i iskazanom senzibilitetu prema starijim osobama.

Svaka donacija je korisna i vrijedna, i to ne samo zbog njene materijalne vrijednosti, već što se Doma i korisnika sjete dobri ljudi, čija humanost može poslužiti i drugima za primjer. Svaki humani gest, pažnja i saosjećanje sa našim budućim korisnicima je posebna vrijednost za nas.

Naša ustanova njeguje punu otvorenost i spremnost za svaki vid saradnje koji doprinosi kvalitetnijem životu starijih osoba.

Donacije u Crnoj Gori možete uplatiti na žiro-račun: 535-20006-07, PIB 03326314.

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije (vezane za razloge i način doniranja ili želite dogovoriti namjensku donaciju) možete nas kontaktirati na broj telefona: +382 (0)40/289-176 ili putem e-maila: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.. Sa zadovoljstvom ćemo vam objasniti šta je najpotrebnije korisnicima Doma.

Uvažavanje i razumijevanje starijih osoba temelj je svakog razvijenog društva, zato im pokažimo koliko nam znače i brinimo o njima.

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 80.7% Montenegro
United States 7.6% United States
Serbia 3.6% Serbia
Bosnia and Herzegovina 1.1% Bosnia and Herzegovina
Germany 1.0% Germany

Ukupno:

48

Zemalja
023814
Danas: 24
Juče: 69
Ove nedelje: 93
Ovog mjeseca: 913