Vrijeme posjete korisnicima čet-ned: 10-12h i 14-18h
slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

Dobrodošli

Koncert za korisnike Doma starih ,,Nikšić”

U svečanoj sali JU Dom starih ,,Nikšić” sinoć je upriličen koncert za pamcenje za korisnike i osoblje  Doma. Korisnicima je napravljen ugođaj sa interesantnim programom sa željom da jedan dan u Domu starih bude drugačiji od ostalih. Svi prisutni imali su priliku da uživaju u repertoaru koji su za njih izvodili estradni umjetnici Zoran Džiknić, Dejan Škuletić i Novak Laketić.

Vjerujemo da smo našim korisnicima priredili divno veče, oplemenjeno čarolijom muzičkih tonova. Ovakvo humanitarno muzičko veče mogu prirediti samo ljudi velikog srca, koji saosjećaju s našim starijima i zato im se najljepse zahvaljujemo.  Takođe se na tehničkoj podršci zahvaljujemo i JU “Zahumlje” – poručila je v.d. direktorice Jelena Banjević.

Atmosfera na koncertu bila je sjajna i ostaće zapamćena među korisnicima, koji su s ushićenjem dočekali i ispratili svoje goste.  

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 80.4% Montenegro
United States of America 5.9% United States of America
Serbia 4.2% Serbia
China 1.7% China
Bosnia and Herzegovina 1.3% Bosnia and Herzegovina

Broj zemalja:

57

Ukupno posjeta:
033835
Danas: 27
Juče: 25
Ove nedelje: 27
Ovog mjeseca: 672