Vrijeme posjete korisnicima čet-ned: 10-12h i 14-18h
slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

Dobrodošli

Pomoć kolegama iz JU Dom starih ''Grabovac''

U proteklom periodu, u više navrata, zaposleni iz  JU Dom starih ''Nikšić'' (medicinsko osoblje, njegovateljice, higijeničarke i kuhinjsko osoblje) boravilo je u JU Dom starih ''Grabovac'' u cilju pomoći kolegama pri obaljanju redovnih aktivnosti, kao i povećanih napora izazvanih virusom COVID 19, te ponovnom pojavom pozitivnih slučajeva među korisnicima i zaposlenima.

Nakon obuke koju su zaposleni prošli u pomenutoj ustanovi, ovo je bio jedan od mnogih izazova koji nas očekuju u budućem radu i koje iskustvo će sigurno doprinijeti kvalitetu naših usluga.

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 80.9% Montenegro
United States of America 6.1% United States of America
Serbia 4.1% Serbia
China 1.7% China
Bosnia and Herzegovina 1.2% Bosnia and Herzegovina

Broj zemalja:

55

Ukupno posjeta:
031677
Danas: 14
Juče: 14
Ove nedelje: 227
Ovog mjeseca: 431