Vrijeme posjete korisnicima čet-ned: 10-12h i 14-18h
slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

Dobrodošli

Pripreme za otvaranje Doma

slika1 U proteklom periodu posebna pažnja posvećena je stručnom usavršavanju i edukaciji naših zaposlenih koji su  u više navrata  prošli obuke u Domu starih ,,Grabovac” Risan, Domu starih ,,Bijelo Polje” kao i Domu starih ,,Pljevlja”. Obuku je obilježila dobra komunikacija i aktivno učešće zaposlenih, koji su pokazali veliko interesovanje.

Sa zadovoljstvom možemo da istaknemo da su u prethodnom periodu zaposleni iz naše ustanove pružali pomoć kolegama iz Doma starih ''Pljevlja'' i na taj način doprinijeli borbi protiv COVID-a 19.

U skladu sa našim programskim dokumentima edukacija zaposlenih naša je trajna obaveza, kojoj će se i u narednom periodu posvećivati posebna pažnja.

Što se tiče budućih korisnika ističemo da na smještaj u Dom starih ,,Nikšić”, za sada  čeka oko  60ak  potencijalnih korisnika koji su zainteresovani za usluge koje će se pružati u domu. Broj zahtjeva zainteresovanih korisnika za smještaj je u konstatnom porastu. Korisnici se prijavljuju preko nadležnog Centra za socijalni rad kao i direktno domu. Određeni broj korisnika koji se nalazi u drugim domovima starih, izrazili su želju za prelaskom u Dom starih ,,Nikšić”.

U sklopu Doma postoji odjeljenje gerijatrije, psiho - gerijatrije, demencije i palijativne njege i nadamo se da će na zadovoljstvo budućih korisnika i naše zadovoljstvo Dom uskoro otpočeti sa radom.

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 80.4% Montenegro
United States of America 5.9% United States of America
Serbia 4.2% Serbia
China 1.7% China
Bosnia and Herzegovina 1.3% Bosnia and Herzegovina

Broj zemalja:

57

Ukupno posjeta:
033838
Danas: 30
Juče: 25
Ove nedelje: 30
Ovog mjeseca: 675