slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

Dobrodošli

HUMANOST NA DJELU

Da se u školama ne uče samo praktična i teorijska znanja pokazale su nam učenice JU "Srednja stručna škola" Nikšića, Anastasija, Maida, Hristina i Slađana, sa profesoricama praktične nastave Zagom Jovanović i Jasminom Cicmil, koje su organizovale humanitarnu akciju za naše korisnike.
U susret praznicima, za naše korisnike odradile su frizerske usluge pranja, feniranja, šišanja, sređivanja... Osmjesi na njihovim licima dovoljan su pokazatelj uspjeha ove akcije.
Hvala profesoricama i učenicama na vremenu i pažnji koje su za izdvojile, i pokazale nam da se osjećaj brige o starijima stiče u najranijoj mladosti.
Iz humanosti, za njih čista 5!

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 81.1% Montenegro
United States 6.2% United States
Serbia 3.9% Serbia
China 1.5% China
Bosnia and Herzegovina 1.2% Bosnia and Herzegovina

Ukupno:

55

Zemalja
029785
Danas: 40
Juče: 34
Ove nedelje: 114
Ovog mjeseca: 833