Vrijeme posjete korisnicima čet-ned: 10-12h i 14-18h
slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

Dobrodošli

HUMANITARNI NOVOGODIŠNjI KONCERT

Na inicijativu našeg mladog sugrađanina, Marka Duborije za korisnike našeg Doma organizovan je novogodošnji koncert. Pored Marka, naši korisnici uživali su i veselili se uz pjesme koje su izvodili Jovana Šćepanović, Milivoj Mišo Marković, Jasna Avramović Marković i Nataša Mijušković. Specijalan gost za harmonikom bio je Vladimir Kecojević. Voditelj programa Mijodrag Đurović, predstavio je svakog od izvođača i svojim šarmom i duhovitošću posebnu pažnju izazvao kod naših korisnika.
Najsrdačnije hvala Marku i svim gostima koji su se odazvali njegovom pozivu i upriličili pravo malo veselje u našoj ustanovi.

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 79.5% Montenegro
United States of America 5.8% United States of America
Serbia 4.3% Serbia
China 1.7% China
Unknown 1.4% Unknown

Broj zemalja:

58

Ukupno posjeta:
034577
Danas: 6
Juče: 52
Ove nedelje: 105
Ovog mjeseca: 506