Vrijeme posjete korisnicima čet-ned: 10-12h i 14-18h
slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

Dobrodošli

"SENIOR FEST 2024" KOTOR

Tokom prethodnog vikenda naši korisnici, u pratnji zaposlenih, bili su učesnici "Senior festa 2024" koji je organizovan u Kotoru, a čiji su domaćini JU Dom starih "Grabovac" iz Risna, uz podrsku Opštine Kotor, TO Kotor i Ministartstva rada i socijalnog staranja.

Takmičenje je organizovano u raznim disciplinama kao što su šah, briškula, trešeta, košarka, pikado, kruška za boks, odbojka za seniore, gađanje obručima , bacanje vreće...

Ova manifestacija, organizovana po prvi put u Crnoj Gori, prvenstveno je namijenjena starijoj populaciji, kako bi se promovisale ranjive društvene kategorije ali i ustanove za smjestaj odraslih i starih lica.

Oba dana "Senior festa 2024" vladala je prijatna takmičarska atmosfera.
Ovim putem čestitamo domaćinima na savršenoj organizaciji, uz zahvalnost što je i naša ustanova bila dio ove manifestacije.

Svim učesnicima čestitamo na fer takmičarskom duhu, osvojenim nagradama, uz želju da učestvuju na što više ovakvih događaja.

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 80.4% Montenegro
United States of America 5.9% United States of America
Serbia 4.2% Serbia
China 1.7% China
Bosnia and Herzegovina 1.3% Bosnia and Herzegovina

Broj zemalja:

57

Ukupno posjeta:
033835
Danas: 27
Juče: 25
Ove nedelje: 27
Ovog mjeseca: 672