Vrijeme posjete korisnicima čet-ned: 10-12h i 14-18h
slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

Dobrodošli

OBUKA "SPAŠAVANjE RANjIVIH KATEGORIJA STANOVNIŠTVA"

Od 13. do 15. maja, u okviru projekta "Zajednički odgovor" koji realizuje FORS Montenegro, organizovana je obuka na temu "Spašavanje ranjivih kategorija stanovništva" za pripadnike sistema zaštite i spašavanja iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine, kao i institucija koje se bave pružanjem usluga socijalne zaštite. Obuku su održali predavači Milan Radović i Methija Kuburović, a našu ustanove su predstavljale zaposlene Jelena Nenezić i Ivana Vučković.

Tokom obuke učesnicima su predstavljene teme koje uključuju sistem zaštite i spašavanja, modele dobrih praksi u spašavanju ranjivih kategorija stanovništva, izradu planova zaštite i spašavanja, a takođe su predstavljeni i projekti koji su realizovani u ovoj oblasti.

Svi učesnici, kao i predavači, su iskazali spremnost za saradnju i ponovno okupljanje zarad ostvarivanja boljih rezultata na ovom polju. Neophodna je razmjena iskustava sa drugim organizacijama, ali i saradnja sa istim. Nadamo se da ćemo imati priliku da ih ugostimo i da damo svoj doprinos u rešavanju ove problematike.

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 80.4% Montenegro
United States of America 5.9% United States of America
Serbia 4.2% Serbia
China 1.7% China
Bosnia and Herzegovina 1.3% Bosnia and Herzegovina

Broj zemalja:

57

Ukupno posjeta:
033836
Danas: 28
Juče: 25
Ove nedelje: 28
Ovog mjeseca: 673