slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

Dobrodošli

Humanitarna akcija prikupljanje sredstava za liječenje Feđe Alkovića

U proteklom periodu u sklopu JU Dom starih ''Nikšić'' organizovana je humanitarna akcija prikupljanja sredstava za liječenje petogodišnjeg dječaka Feđe Alkovića.

Zaposleni su pokazali ogromnu želju i spremnost za humanost kad je najteže, te za svega nekoliko dana prikupili sredstva, koja će, nadamo se, doprinijeti Feđinom liječenju i oporavku.

U nadi da će Feđa izaći kao pobijednik iz ove teške životne bitke, kolektiv JU Dom starih ''Nikšić'' njemu i njegovoj porodici želi puno sreće.

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 81.1% Montenegro
United States 6.2% United States
Serbia 3.9% Serbia
China 1.5% China
Bosnia and Herzegovina 1.2% Bosnia and Herzegovina

Ukupno:

55

Zemalja
029785
Danas: 40
Juče: 34
Ove nedelje: 114
Ovog mjeseca: 833