Vrijeme posjete korisnicima čet-ned: 10-12h i 14-18h
slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

Dobrodošli

OBUKA ZA ZAPOSLENE NA POSLOVIMA RADNO-OKUPACIONE TERAPIJE

Od 09.05.2022. do 13.05.2022.godine realizovana je obuka za  zaposlene JU Dom starih „Nikšić“ koji rade na poslovima radno-okupacione terapije, (terapeut i saradnik). Oni su  uspješno  završili petodnevnu obuku  koju je realizovala organizacija  Hobby Art Centar Nikšić. Obuka  se sastojala od pet časova u trajanju od po četiri sata. Zaposleni su imali priliku da se upoznaju sa različitim dekupaž tehnikama (mixed media na platnu i starom albumu, dekupaž na staklu, obrnuti dekupaž, salvetna tehnika, izrada nakita, filcovanje vune, ukrašavanje šolja uz pomoć posebnih akrilnih boja za hladno bojanje i šablona za ovu dekupaž tehniku),a sve u cilju stvaranja što kvalitetnije i raznovrsnije ponude budućim korisnicima, u okviru radno-okupacione terapije. Ova vrsta obuke imala je veliki značaj za unapređivanje kreativnih vještina i razvoj različitih vrsta dekupaž tehnike, koje će zaposleni primjenjivati u svom radu sa budućim korisnicima u okviru radno-okupacionih aktivnosti koje će se sprovoditi u okviru Doma starih „Nikšić“.

Prezentacija matrijala i tehnika omogućila je da zaposleni kreiraju i naprave zaista inspirativnu zbirku predmeta nakita, ukrašenog stakla, predmeta od filcovane vune, dekupaža, redizajna. Potreban materijal obezbijedila je uprava doma, a u organizaciji i sprovođenju ove kreativne petodnevne aktivnosti pomogao  je Hobby Art Centar Nikšić.

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 80.9% Montenegro
United States of America 6.1% United States of America
Serbia 4.1% Serbia
China 1.7% China
Bosnia and Herzegovina 1.2% Bosnia and Herzegovina

Broj zemalja:

55

Ukupno posjeta:
031677
Danas: 14
Juče: 14
Ove nedelje: 227
Ovog mjeseca: 431