slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

Dobrodošli

Zahvalnost za donaciju

JU Dom starih "Nikšić" će svakodnevno pružati usluge smještaja, ishrane, zdravstvene njege i brige, psihosocijalne podrške, radno-okupacione terapije i vešeraja za 208 korisnika. Za sve navedene usluge neophodno je adekvatno opremiti ustanovu (namještajem, opremom i dr. materijalima).

Kako bismo našim korisnicima pružili kvalitetne usluge, ali i udobnost prilikom boravka, uputili smo brojne molbe za donacije mnogim firmama i organizacijama.

Veliku zahvalnost dugujemo onima koji su nam ukazali povjerenje, prepoznali značaj Doma kao ustanove socijalne zaštite starijih osoba i dali svoj doprinos u opremanju objekta nabavkom opreme. Posebnu zahvalnost dugujemo firmi Dadi Export koja je donirala 110 satova i pomogla nam u ispunjavanju uslova neophodnih za dobijanje licence za obavljanje djelatnosti.

Nadamo se da će ovo biti pozitivan primjer i podsticaj i za ostale, u cilju što bolje brige i posvećenosti starijima kao posebno ranjivoj, a istovremeno i izuzetno vrijednoj grupaciji našeg društva.

 

 

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 81.1% Montenegro
United States 6.2% United States
Serbia 3.9% Serbia
China 1.5% China
Bosnia and Herzegovina 1.2% Bosnia and Herzegovina

Ukupno:

55

Zemalja
029785
Danas: 40
Juče: 34
Ove nedelje: 114
Ovog mjeseca: 833