slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

Dobrodošli

PRIJEM PRVIH KORISNIKA U JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"

Naša ustanova je dobila licencu za pružanje usluga smještaja i 27. februara počela sa prijemom prvih korisnika. Smjestili smo 10 korisnika, a ustaljenom dinamikom ćemo nastaviti smještaj svih zainteresovanih.

Direktorica Doma mr Anđela Lalatović pozdravila je prisutne u ime kolektiva JU Dom starih "Nikšić" i poželjela dobrodošlicu. Istakla je da se nakon čekanja i brojnih izazova, može reći da je Dom opremljen svim neophodnim sadržajima i da je spremno dočekao svoje prve stanare.

Predstavnici lokalne samouprave, predsjednik Opštine gospodin Kovačević i Skupštine opštine gospodin Vuković, poželjeli su toplu dobrodošlicu našim korisnicima i uručili im poklone. Istakli su da su zajedno sa menadžmentom Doma uspješno odgovorili na sve zadatke, a poželjeli su našim korisnicima lijep boravak u našem domu.

Zahvaljujemo svim budućim korisnisnicima na razumijevanju i strpljenju i vjerujemo da će Dom starih "Nikšić" postati jedna od vodećih ustanova u sistemu socijalne zaštite.

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 80.3% Montenegro
United States 7.0% United States
Serbia 3.8% Serbia
China 1.3% China
Bosnia and Herzegovina 1.3% Bosnia and Herzegovina

Ukupno:

53

Zemalja
026084
Danas: 7
Juče: 27
Ove nedelje: 215
Ovog mjeseca: 70