Vrijeme posjete korisnicima čet-ned: 10-12h i 14-18h
slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

Dobrodošli

CRNOGORSKI INSTITUT ZA SERTIFIKACIJU I KVALITET URUČIO SERTIFIKATE JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"

U organizacionom sistemu, JU Dom starih Nikšić pokazuje spremnost da razvija i implementira Sistem menadžmenta kvalitetom (QMS), čime smo pokazali sposobnost da dosledno pružamo usluge korisnicima uz stalno poboljšavanje njihovog kvaliteta. Na taj način povećavamo zadovoljstvo korisnika i drugih zainteresovanih strana, istovremeno ispunjavajući zahtjeve važeće zakonske regulative.

Sistem menadžmenta kvalitetom razvijen je implementacijom svih zahtjeva standarda MEST EN ISO 9001:2016 u sve procese i organizacione djelove našeg organizacionog sistema. ISO 9001 – Sistem menadžmenta kvalitetom je međunarodni standard koji specificira zahtjeve za sistem menadžmenta kvalitetom usluge ili proizvoda u poslovnoj organizaciji koje organizacija mora ispuniti da bi uskladila svoje poslovanje sa međunarodno priznatim normama.

Osnovno opredjeljenje ustanove je da uvođenjem i neprekidnim unapređivanjem Sistema menadžmenta kvalitetom ostvari visok kvalitet usluga kao garanciju uspješnog poslovanja i zadovoljnih korisnika.

Pored toga, naša ustanova primjenjuje i HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) ima za cilj da poveća svjesnost i odgovornost svih učesnika, da osigura zdravstvenu bezbjednost u svakom dijelu procesa distribucije i proizvodnje hrane, kako bi se na taj način osiguralo da hrana koju konzumira krajnji potrošač bude bezbjedna za njegovo zdravlje.

Politika Sistema menadžmenta kvalitetom je donešena saglasnošću i učešćem cijelog tima, što podrazumijeva da se svaka rečenica diskutovala, a najbolja rešenja su usvojena – dokaz za to su uručeni sertifikati.

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 80.9% Montenegro
United States of America 6.1% United States of America
Serbia 4.1% Serbia
China 1.7% China
Bosnia and Herzegovina 1.2% Bosnia and Herzegovina

Broj zemalja:

55

Ukupno posjeta:
031677
Danas: 14
Juče: 14
Ove nedelje: 227
Ovog mjeseca: 431