slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

Dobrodošli

POTPISAN MEMORANDUM O SARADNJI JU DOM STARIH ,,NIKŠIĆ” I BIBLIOTEKE ,,NJEGOŠ"

Nema knjige a da u njoj ne može ništa dobro da se nađe. – Servantes

Čitanjem proširujemo svoje horizonte, vježbamo svoju maštu, učimo, ali ujedno čuvamo ono što čini da i kad odrastemo sačuvamo djelić detinjstva u sebi.

Dana 26.04.2023.godine direktorica JU Dom starih „Nikšić“ mr Anđela Lalatović i direktorica JU Narodna biblioteka „Njegoš“ Nikšić Bojana Obradović potpisale su Memorandum o saradnji, u cilju zajedničkog djelovanja i unapređenja položaja odraslih lica sa invaliditetom i starih lica. Potpisivanje Memoranduma je početak saradnje koja ima za cilj adekvatnu brigu o starijima kao i podsticanje bliske saradnje na aktivnostima koje JU Dom starih ,,Nikšić“ i JU Narodna biblioteka „Njegoš“ mogu realizovati u okviru svojih djelatnosti u cilju podrške korisnicima Doma. Korisnici Doma imaju mogućnosti besplatnog učlanjenja u Biblioteku „Njegoš“, pozajmljivanja i korišćenja cjelokupnog knjižnog fonda koji se nalazi u Odjeljenju za odrasle Narodne biblioteke „Njegoš“ i koji će bibliotekari dostavljati Domu na osnovu interesovanja i čitalačkih želja korisnika. Obezbjeđivanjem jednakih uslova za kulturno i naučno uzdizanje i informisanje JU Narodna biblioteka „Njegoš“ Nikšić i JU Dom starih „Nikšić" promovišu prave vrijednosti koje se zasnivaju na principu brige o najranjivijoj kategoriji društva.

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 80.3% Montenegro
United States 7.0% United States
Serbia 3.8% Serbia
China 1.3% China
Bosnia and Herzegovina 1.3% Bosnia and Herzegovina

Ukupno:

53

Zemalja
026084
Danas: 7
Juče: 27
Ove nedelje: 215
Ovog mjeseca: 70