Vrijeme posjete korisnicima čet-ned: 10-12h i 14-18h
slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

Dobrodošli

NIKŠIĆKI CRVENI KRST ORGANIZOVAO PREDIVNO DRUŽENJE ZA NAŠE KORISNIKE

U sklopu obilježavanja Nedjelje Crvenog Krsta, organizovano je druženje korisnika Doma starih ,,Nikšic" i Kluba za starija lica. Budući da priroda pozitivno utiče na raspoloženje naši korisnici su i ovaj sunčani dan proveli uživajući u izuzetno lijepom prirodnom okruženju,uz cvrkut ptica, roštilj i druženje u Eko parku ,,Blace". Nakon ručka, uslijedila je šetnja, a bile su tu i karte, šah, domine. Na veliko oduševljenje korisnika, Radovan iz NVU ,,Impuls" zapjevao je uz zvuke gusala. Najsrdačnije se zahvaljujemo Crvenom krstu Nikšić kao i volonterima NVU ,,Impuls" koji su učinili da i ovaj dan bude poseban za naše korisnike. Ovaj gest je humanost na djelu koji može poslužiti drugima kao primjer pažnje za naše starije.

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 79.5% Montenegro
United States of America 5.8% United States of America
Serbia 4.3% Serbia
China 1.7% China
Unknown 1.4% Unknown

Broj zemalja:

58

Ukupno posjeta:
034577
Danas: 6
Juče: 52
Ove nedelje: 105
Ovog mjeseca: 506