slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

Dobrodošli

Vrijedna donacija

JU Dom starih ,,Nikšić" uručena je izuzetno vrijedna donacija koju čini medicinska oprema u vrijednosti 19.841.e.  Ista se sastoji od 20 komada invalidskih kolica, 5 komada toaletnih kolica, jednog šestokanalnog ekg aparata, jednog  autoklava, jednog defibrilatora, jednog oximetra i jednog aparata  za terapiju laserom.

Riječ je projektu ,,Podrška dostojanstvenom starenju", čiji je nosilac NVO socijalna pravda a donatori Humanitarna organizacija Crkva Isusa Hrista svetaca poslednjih dana u Crnoj Gori.

Donator je  Crkva Isusa Hrista svetaca poslednjih dana u Crnoj Gori, čijim se predstavnicima,  Mike & Ruth-ann Martin, ovim putem najsrdačnije zahvaljujemo.

Ova vrijedna donacija će veoma doprinijeti  unapredjenju kvaliteta života naših korisnika. Osim što se navedenim humanim gestom od strane donatora popravilo materijalno stanje Doma, isti je  izmamio osmjehe na licima naših korisnika, jer predstavlja pravi primjer kako bi svi oni koji su u mogućnosti trebalo da pomažu najranjivijoj populacijI.

Zbog toga pažnja i saosjećanje koje je Crkva Isusa Hrista svetaca poslednjih dana u Crnoj Gori pokazala prema našim korisnicima imaju poseban značaj.

Dom je ustanova otvorena za saradnju sa svim međunarodnim i drugim organima, organizacijama i udruženjima koje mogu dati svoj doprinos da se na brži i efikasniji način realizuju mnoge programske aktivnosti, a čiji je krajnji cilj ostvarivanje interesa starijih osoba  za njihovo puno i aktivno učestvovanje u svim oblastima društvenog života.

Direktorica  Anđela Lalatović izrazila je veliku zahvalnost na  uručenoj donaciji, ističući da je ona usmjerena na pravu adresu, jer će umnogome  doprinijeti  poboljšanju kvaliteta  zdravstvene zaštite korisnika Doma.

Nadamo se da će ljudi dobre volje i dalje pružati nesebičnu podršku u našem svakodnevnom radu.

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 80.7% Montenegro
United States 7.6% United States
Serbia 3.6% Serbia
Bosnia and Herzegovina 1.1% Bosnia and Herzegovina
Germany 1.0% Germany

Ukupno:

48

Zemalja
023819
Danas: 29
Juče: 69
Ove nedelje: 98
Ovog mjeseca: 918