slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

Dobrodošli

ODRŽANA OBUKA PRVE POMOĆI ZA MEDICINSKO OSOBLJE JU DOM STARIH ,,NIKŠIĆ”

Dana 14.11.2022.godine medicinske sestre JU Dom starih “Nikšić” pohađale su jednodnevnu  obuku za pružanje prve pomoći. Ista je realizovana u prostorijama  Crvenog krsta Nkšić. Cilj obuke bio je  sticanje znanja i vještina, kao i upoznavanje sa tehnikama i postupcima u pružanju prve pomoći, kako bi se zaposleni osposobili da reaguju u slučaju naglog pogoršanja zdravstvenog stanja korisnika. Neke od tema koje su se obrađivale tokom  obuke bile su: procjena situacije, prvi pregled, provjera svijesti i disanja, prva pomoć u slučaju srčanog i moždanog udara, gušenja, epilepsije, masaža srca i vještačko disanje (KPR).

Predavanje je bilo izuzetno korisno i svi učesnici zasigurno su uspjeli da obogate svoje  postojeće  znanje, i dobiju nove informacije koje će im ubuduće biti od velike koristi u radu sa korisnicima JU Dom starih ,,Nikšić”.  Nakon uspješno završene obuke polaznici su dobili odgovarajuće sertifikate o učešću.

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 81.1% Montenegro
United States 6.2% United States
Serbia 3.9% Serbia
China 1.5% China
Bosnia and Herzegovina 1.2% Bosnia and Herzegovina

Ukupno:

55

Zemalja
029785
Danas: 40
Juče: 34
Ove nedelje: 114
Ovog mjeseca: 833