slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

Dobrodošli

Potpisan Sporazum o saradnji na realizaciji stručnog usavršavanja i obavljanja praktičnog rada

JU Dom starih ''Nikšić'' i JU Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom Nikšić potpisali su sporazum o saradnji na realizaciji stručnog usavršavanja i obavljanja praktičnog rada zaposlenih. Saradnja strana potpisnica zasnivaće se na principu transparentnosti, dobre prakse, odgovornosti, razumijevanja, u cilju  održanja i unapređenja  profesionalnih kompetencija zaposlenih za obavljanje poslova  u nadležnosti ustanova. Saradnja, takođe podrazumijeva  realizaciu stručnog usavršavanja zaposlenih iz Doma starih ''Nikšić'' i obavljanje praktičnog rada u  JU Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom.

Sporazum  će omogućiti stručnim radnicima, stručnim saradnicima i saradnicima iz Doma starih "Nikšić" da borave u JU Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom Nikšić  kako bi na osnovu uvida u neposredan rad sa korisnicima  i razmjenu iskustva mogli dodatno da se edukuju.

Dana 24.11.2022.godine, strane potpisnice još jednom su potvrdile spremnost i otvorenost za unapređenje saradnje u cilju kontinuiranog poboljšanja kvaliteta rada primjenjujući osnovne principe socijalne zaštite.

 

 

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 81.1% Montenegro
United States 6.2% United States
Serbia 3.9% Serbia
China 1.5% China
Bosnia and Herzegovina 1.2% Bosnia and Herzegovina

Ukupno:

55

Zemalja
029786
Danas: 1
Juče: 40
Ove nedelje: 115
Ovog mjeseca: 834