Vrijeme posjete korisnicima čet-ned: 10-12h i 14-18h
slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

Dobrodošli

Čarobnjaci, učenici I1 odjeljenja, 11. oktobra 2023. godine su sa učiteljicom Dušankom Vujičić i vaspitačicom Oliverom Ćeranić posetili korisnike Doma za stare

Posjeta korisnicima Doma i druženje sa njima upriličeni su povodom 1. oktobra, Međunarodnog dana starijih osoba i 10. oktobra, Svjetskog dana mentalnog zdravlja. Ovo druženje je odisalo uzajamnom ljubavlju i pažnjom, što je najbolji lijek za srce i dušu, te očuvanje mentalnog zdravlja.

Kroz interesantne aktivnosti koje su osmislile njihove učiteljice, prvačići su uz pomoć domaćina ostvarili planirane ishode učenja, a ujedno i uradili zadatke vezane za eTwinning projekte u koje su uključeni. To su projekti „Pišem ja, pišeš ti“ i „U svijetu likovnih umjetnika“.

Učiteljice Duda i Olja su ovom idejom, koju su realizovale u dogovoru sa v.d. direktorice Doma za stare, Jelenom Banjević, pokazale kako se kod učenika na pravi način razvijaju empatija i ostale vrijednosti i vrline.

Zahvaljujući roditeljima učenika, ponekom bakom i tetkom, prvačići su stanare Doma za stare obradovali lijepim poklonima, a zaposleni u Domu su se postarali da ih domaćinski dočekaju.

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 80.9% Montenegro
United States of America 6.1% United States of America
Serbia 4.1% Serbia
China 1.7% China
Bosnia and Herzegovina 1.2% Bosnia and Herzegovina

Broj zemalja:

55

Ukupno posjeta:
031677
Danas: 14
Juče: 14
Ove nedelje: 227
Ovog mjeseca: 431