Vrijeme posjete korisnicima čet-ned: 10-12h i 14-18h
slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

Dobrodošli

Donacija

Zdravstveni nadzor i higijenski tretman korisnika smještenih u JU Dom starih ,,Nikšić” obezbjeđen je u kontinuitetu 24 časa. Donacija koju je danas uručila izvršna direktorica firme Inel Medica Pg, Marina Vujović predstavlja pravi primjer humanosti i potrebe da se najranjivijoj populaciji koja se nalazi na smještaju pomogne. V.d. direktorice Jelena Banjević izrazila  je veliku zahvalnost na donaciji, ističući da je ona usmjerena na pravu adresu, jer će umnogome doprinijeti poboljšanju kvaliteta pružanja zdravstvene zaštite korisnika Doma. Donacija se sastoji od 50 dozera za ljekove, manometarskog mjerača krvnog pritiska i stetoskopa. Ovaj humani gest,pažnja i saosjećanje sa našim korisnicima je posebna vrijednost za nas, koja može poslužiti i drugima za primjer, kako osjetljivim grupama treba ukazati pažnju. Nadamo se da će ljudi dobre volje i dalje pružati nesebičnu podršku u našem svakodnevnom radu.

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 80.9% Montenegro
United States of America 5.9% United States of America
Serbia 4.2% Serbia
China 1.7% China
Bosnia and Herzegovina 1.2% Bosnia and Herzegovina

Broj zemalja:

55

Ukupno posjeta:
032763
Danas: 6
Juče: 22
Ove nedelje: 6
Ovog mjeseca: 507