Vrijeme posjete korisnicima čet-ned: 10-12h i 14-18h
slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

Dobrodošli

Dobijene licence za uslugu dnevni boravak

JU Dom starih "Nikšić" izdate su licence za obavljanje djelatnosti za uslugu dnevni boravak za odraslo i staro lice i odraslo i staro lice sa invaliditetom, koja će se pružati na adresi Duklo b.b i na adresi Vardarska br. 3, za korisnike sa teritorije Opštine Nikšić.

U dnevnim boravcima sprovodiće se brojne aktivnosti podrške za život u zajednici, počev od socijalizacije, organizovanja radno-okupacionih i edukativnih aktivnosti, organizovanje slobodnog vremena korisnika i prigodnih kulturno-zabavnih sadržaja.
Korisnici će moći provoditi vrijeme u ugodnom i sigurnom okruženju, uz prisustvo našeg stručnog kadra koji je obučen da im pruži potrebnu podršku.  

Pozitivno iskustvo boravka izvan porodice korisnicima omogućava da vode ispunjeniji i kvalitetniji život, a članovima njihovih porodica omogućava više slobodnog vremena za bavljenje radnim i drugim aktivnostima.


Razvoj ove vrste usluge podržan je od strane lokalne samouprave obezbjeđenjem poslovnih prostora koji su nam ustupljeni na korišćenje.


Dnevni boravci otvoreni su svakog radnog dana u vremenu od 07:00 do 15:00 časova.

 

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 80.9% Montenegro
United States of America 6.1% United States of America
Serbia 4.1% Serbia
China 1.7% China
Bosnia and Herzegovina 1.2% Bosnia and Herzegovina

Broj zemalja:

55

Ukupno posjeta:
031677
Danas: 14
Juče: 14
Ove nedelje: 227
Ovog mjeseca: 431