Vrijeme posjete korisnicima čet-ned: 10-12h i 14-18h
slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

Dobrodošli

KOORDINATORKA TURSKE ORGANIZACIJE TIKA NIHAL ERSOJ SA SARADNICIMA POSJETILA JU DOM STARIH ,,NIKŠIĆ”

viber image 2024 02 13 07 34 40 815

Koordinatorka Turske organizacije za međunarodnu saradnju i koordinaciju (TIKA) g-đa Nihal Ersoj i njen saradnik g-din Asmir Spahić, posjetili su JU Dom starih ,,Nikšić”. Tom prilikom g-đa Ersoj je upoznala v.d.direktoricu Doma starih mr Jelenu Banjević sa radom te međunarodne organizacije kao i brojnim projektima koji su realizovani u Crnoj Gori uz njihovu pomoć. Uvaženi gosti su u tom smislu izrazili spremnost za donacijom ambulantnog vozila JU Dom starih ,,Nikšić”. Direktorica Doma starih istakla je brojne benefite najavljene donacije vozila, koje će omogućiti efikasniji rad i bezbjedniji prevoz korisnika. Uz veliku zahvalnost, ona je naglasila da bi donacija vozila za prevoz osoba s invaliditetom doprinijela većem kvalitetu usluga koje se pružaju u ovoj ustanovi jednoj od najosjetljivijih kategorija stanovništva, a time i radu ustanove. Koordinatorka Nihal prepoznala je značaj naše brige i posvećenosti starijima kao posebno ranjivoj, a istovremeno i izuzetno vrijednoj grupaciji našeg društva i kao nastavak dobre buduće saradnje i podrške JU Dom starih Nikšić najavila je donaciju vozila za prevoz osoba s invaliditetom.

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 80.4% Montenegro
United States of America 5.9% United States of America
Serbia 4.2% Serbia
China 1.7% China
Bosnia and Herzegovina 1.3% Bosnia and Herzegovina

Broj zemalja:

57

Ukupno posjeta:
033836
Danas: 28
Juče: 25
Ove nedelje: 28
Ovog mjeseca: 673