Vrijeme posjete korisnicima čet-ned: 10-12h i 14-18h
slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

Dobrodošli

MONITORING POSJETA ZA PRAĆENJE SPROVOĐENjA KONVENCIJE UN-a ZA OSI U NAŠOJ USTANOVI

Nezavisni mehanizam za praćenje sporovođenja Konvencije UN-a o pravima osoba sa invaliditetom bio je u monitoring posjeti našoj ustanovi. VD direktorice Doma, mr Jelena Banjević u kratkim crtama informisala je prisutne o aktivnostima koje se sprovode u Domu starih ,,Nikšić“, a koje su od značaja za korisnike. Tom prilikom upoznala je prisutne sa organizacijom rada Doma, kao i o izazovima sa kojima se suočavamo u svakodnevnom radu. Prisutni su imali priliku da obiđu paviljone i uvjere se da je Dom u potpunosti opremljen u skladu sa svim standardima, kao i da je pristupačan osobama sa invaliditetom. Banjević je informisala prisutne da su sve njene aktivnosti usmjerene na efikasnost procesa rada, da se u što kraćem roku završe planirane aktivnosti nabavke ambulantnog vozila, čiji nedostatak otežava normalno funkcionisanje, odnosno pružanje adekvatne zdravstvene njege korisnicima, kao i da je procedura registracije ambulante završena.

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 79.5% Montenegro
United States of America 5.8% United States of America
Serbia 4.3% Serbia
China 1.7% China
Unknown 1.4% Unknown

Broj zemalja:

58

Ukupno posjeta:
034577
Danas: 6
Juče: 52
Ove nedelje: 105
Ovog mjeseca: 506