Vrijeme posjete korisnicima čet-ned: 10-12h i 14-18h
slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

Dobrodošli

VRIJEDNA DONACIJA TURSKE ORGANIZACIJE ZA MEĐUNARODNU SARADNjU I KOORDINACIJU "TIKA" ZA DOM STARIH U NIKŠIĆU

JU Dom starih ,,Nikšić" uručena je izuzetno vrijedna donacija u vidu vozila za prevoz osoba sa invaliditetom, u vrijednosti od 42,083.07eura bez PDV-a.

Donator je Turska organizacija za međunarodnu saradnju i koordinaciju TIKA, na čelu sa koordinatorkom g-đom Nihal Ersoj, kojoj se ovim putem najsrdačnije zahvaljujemo.

Ova vrijedna donacija će veoma doprinijeti unapredjenju kvaliteta života naših korisnika. Osim što se navedenim humanim gestom popravilo materijalno stanje Doma, isti je izmamio osmjehe na licima naših korisnika, jer predstavlja pravi primjer kako bi svi oni koji su u mogućnosti trebalo da pomažu najranjivijoj populaciji. Bolji kvalitet usluga koje se pružaju u našoj ustanovi, kao i efikasniji rad i bezbjedniji prevoz više korisnika istovremeno omogućeni su, i izdignuti na veći nivo.

Zbog toga ovaj humani gest prema našim korisnicima ima poseban značaj.

Dom je ustanova otvorena za saradnju sa svim međunarodnim i drugim organima, organizacijama i udruženjima koje mogu dati svoj doprinos da se na brži i efikasniji način realizuju mnoge programske aktivnosti, a čiji je krajnji cilj ostvarivanje interesa starijih osoba za njihovo puno i aktivno učestvovanje u svim oblastima društvenog života.

V.D direktorice mr Jelena Banjević izrazila je veliku zahvalnost na uručenoj donaciji, ističući da je ona usmjerena na pravu adresu, jer će umnogome doprinijeti poboljšanju kvaliteta zdravstvene zaštite korisnika Doma.
Svečana primopredaja ove izuzetno velike, i za našu Ustanovu, itekako značajne donacije obaviće se u dogledno vrijeme.

Turska agencija TIKA u Crnoj Gori osnovana je 2007.godine, i od tada je realizovala više od 450 projekata.
Nadamo se da će ljudi dobre volje i dalje pružati nesebičnu podršku u našem svakodnevnom radu.

 

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 79.5% Montenegro
United States of America 5.8% United States of America
Serbia 4.3% Serbia
China 1.7% China
Unknown 1.4% Unknown

Broj zemalja:

58

Ukupno posjeta:
034577
Danas: 6
Juče: 52
Ove nedelje: 105
Ovog mjeseca: 506