Vrijeme posjete korisnicima čet-ned: 10-12h i 14-18h
slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

Dobrodošli

KONFERENCIJA "UNAPREDJENJE INKLUZIJE DJECE SA SMETANjAMA U RAZVOJU I ODRASLIH SA INVALIDITETOM U CRNOJ GORI"

Dana 28. juna 2024. godine održana je konferencija na kojoj su predstavljeni rezultati zajedničke inicijative "Unapredjenje inkluzije djece sa smetnjama u razvoju i odraslih lica sa invaliditetom u Crnoj Gori".

Osim statističkih podataka, predstavljeni su ključni rezultati i dostignuća ovog projekta, koji je finansiran kroz partnerstvo UN za prava osoba sa invaliditetom (UNPRPD).

Konferenciji su prisustvovali predstavnici Vlade, NVO sektora, ustanova socijalne i dječje zaštite, međunarodnih organizacija... Iz naše Ustanove konferenciji su prisustvovale v.d. direktorice mr Jelena Banjević i glavna medicinska sestra Ana Gvozdenović.

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 79.5% Montenegro
United States of America 5.8% United States of America
Serbia 4.3% Serbia
China 1.7% China
Unknown 1.4% Unknown

Broj zemalja:

58

Ukupno posjeta:
034577
Danas: 6
Juče: 52
Ove nedelje: 105
Ovog mjeseca: 506