slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

Dobrodošli

POMOĆ KOLEGAMA U JU DOM STARIH ,,PLJEVLJA”

viber image 2022 10 21 09 51 48 685U periodu od 10. do 14. oktobra 2022. godine socijalna radnica i njegovateljica JU Dom starih ,,Nikšić” pomagale su kolegama Doma starih ,,Pljevlja” u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, pružajući adekvatnu uslugu brige i njege korisnicima.

Socijalna radnica je  učestvovala u realizaciji svih aktivnosti koje se tiču poslova službe za socijalni rad, dok je njegovateljica  pružala korisnicima najbolju moguću podršku u pogledu lične higijene, pri hranjenju i tokom njihove svakodnevne rutine.

Zaposleni u Domu starih ,,Pljevlja” bili su prisutni u svakom trenutku u svim aktivnostima koje su zajedno sprovodili. Saradnja je realizovana na obostrano zadovoljstvo  i uz želju za nastavkom iste. Ovakav vid angažovanja je bio izuzetno produktivan i pomogao je zaposlenima Doma starih ,,Nikšić”  u sticanju novih znanja i iskustava koje će  svakako implementirati prilikom rada.

Zaposleni su se i ovom prilikom  uvjerili u to da rad sa starijima mora biti ispunjen sa mnogo ljubavi, strpljenja i razumijevanja, kako bi  korisnici znali da su i dalje uvaženi i poštovani. Prihvatanje i razumijevanje osjećanja starije osobe i pozitivan pristup, uz uvažavajući odnos prema njihovim potrebama, često je dragocjenije od svega što učinimo za njih.

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 80.4% Montenegro
United States 8.6% United States
Serbia 3.2% Serbia
Bosnia and Herzegovina 1.2% Bosnia and Herzegovina
Germany 1.1% Germany

Ukupno:

47

Zemalja
020359
Danas: 27
Juče: 33
Ove nedelje: 60
Ovog mjeseca: 1,029