slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

Dobrodošli

GOSPOĐA MIROSLAVKA KRIVOKAPIĆ URUČILA DONACIJU NAŠOJ USTANOVI

U ime budućih korisnika i zaposlenih JU Dom starih „Nikšić“ izražavamo veliku zahvalnost gospođi Miroslavki Miri Krivokapić na velikodušnoj donaciji i iskazanom senzibilitetu prema starim osobama. Gospođa Mira je donirala dvije prelijepe sadnice sobnog cvijeća kako bi našim korisnicima uljepšala ambijent u kojem će boraviti. Svaka donacija je korisna i vrijedna, i to ne samo zbog njene materijalne vrijednosti, već što se Doma i korisnika sjete dobri ljudi, čija humanost može poslužiti i drugima za primjer. Ovaj humani gest, pažnja i saosjećanje sa našim budućim  korisnicima je posebna vrijednost za nas. Naša ustanova njeguje punu otvorenost i spremnost za svaki vid saradnje koji doprinosi  kvalitetnijem životu starih osoba.

Uvažavanje i razumijevanje starijih osoba temelj je svakog razvijenog društva, zato im pokažimo koliko nam znače i brinimo o njima.

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 80.4% Montenegro
United States 8.6% United States
Serbia 3.2% Serbia
Bosnia and Herzegovina 1.2% Bosnia and Herzegovina
Germany 1.1% Germany

Ukupno:

47

Zemalja
020356
Danas: 24
Juče: 33
Ove nedelje: 57
Ovog mjeseca: 1,026