Vrijeme posjete korisnicima čet-ned: 10-12h i 14-18h
slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

Dobrodošli

Zahvalnost gospodinu Ratku Kovačeviću na donaciji rasada za plastenik

1684405073019U nastojanju da u JU Dom starih ,,Nikšić“ unaprijedimo kvalitet života i obim usluga našim korisnicima, gospodin Ratko Kovačević nas je podržao u skladu sa mogućnostima, donacijom  rasada, kako bi uspješno realizovali  predviđene aktivnosti u sklopu radno okupacione terapije. Radom ne samo da se kvalitetno ispunjava slobodno vrijeme korisnika već su oni aktivni, kako mentalno tako i fizički, imaju osjećaj produktivnosti, doprinose funkcionisanju Doma, imaju veći osjećaj zadovoljstva. 

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo gospodinu Ratku Kovačeviću na donaciji rasada povrća za naš plastenik, kao i na tome što je prepoznao značaj rada naše ustanove, i imao osjećaj za kategoriju stanovništva sa kojom radimo i kojoj svakodnevno pružamo nesebičnu podršku i pomoć.Ovaj humani gest ,pažnja i saosjećanje sa našim korisnicima je posebna vrijednost, a  humanost gospodina Kovačevića  može poslužiti i drugima za primjer, kako osjetljivim grupama treba ukazati pažnju i dati im podršku na putu uključivanja u drustvenu zajednicu.

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 80.9% Montenegro
United States of America 6.1% United States of America
Serbia 4.1% Serbia
China 1.7% China
Bosnia and Herzegovina 1.2% Bosnia and Herzegovina

Broj zemalja:

55

Ukupno posjeta:
031677
Danas: 14
Juče: 14
Ove nedelje: 227
Ovog mjeseca: 431