slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

Dobrodošli

IZLET NA KAPETANOVOM JEZERU

Planine su uvijek privlačile posebnu pažnju. Njihovo veličanstvo, razmjera i mirna atmosfera koja zauvijek vladaju zauvijek ostaju u sjećanju osobe koja je imala sreće da barem jednom u životu posjeti takva nevjerovatna mjesta. 

Dom starih Nikšić i lokalna Turistička organizacija postavili su temelj za buduću saradnju prvom zajedničkom aktivnošću – jednodnevnim druženjem na izletištu Kapetanovog jezera. Time je zvanično počela realizacija planiranih aktivnosti koje imaju za cilj da kroz promociju turističkih potencijala Nikšica približe njegove prirodne ljepote korisnicima usluga Doma starih ,,Nikšić” kao i korisnicima usluge dnevni boravak za starije ,doprinoseći na taj način kvalitetu života osoba treće dobi. Korisnici su u pratnji zaposlenih i direktorice Anđele Lalatović  uživali u prelijepom prirodnom okruženju a obišli su i crkvu Svetog Ilije, koja se nalazi u neposrednoj blizini jezera.  

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 80.7% Montenegro
United States 7.6% United States
Serbia 3.6% Serbia
Bosnia and Herzegovina 1.1% Bosnia and Herzegovina
Germany 1.0% Germany

Ukupno:

48

Zemalja
023819
Danas: 29
Juče: 69
Ove nedelje: 98
Ovog mjeseca: 918