slajd2.png
JU DOM STARIH "NIKŠIĆ"
slide9-01.jpg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša misija je da pružimo kvalitetnu uslugu na zadovoljstvo svojih korisnika i da stvorimo ambijent u kome će se oni osjećati kao kod kuće. Nastojaćemo da stvorimo toplinu i ljubav poput porodične, kako bi svaki trenutak koji naši korisnici provedu u Domu za njih predstavljao uživanje.
slide1.jpeg
JU Dom starih „Nikšić“

Naša vizija je da utičemo na stvaranje pozitivnih promjena u društvu kada je riječ o starosti i starenju. Kao što kaže naš akademik Dušan Kosović, "nema razloga da se na starost gleda kao na apsolutni diskontinuitet sa mladošću".
slajd3.png
Mi smo tu za Vas!
previous arrow
next arrow

Dobrodošli

Održan sastanak povodom unaprijeđenja primjene online knjigovodstvenog sistema

Dana 12.10.2022. godine, u Podgorici je održan sastanak zaposlenih JU Dom starih “Nikšić”, JU Dom starih “Podgorica“, JU Dom starih „Bijelo Polje“, JU Dječji dom „Bijela“, JU Zavod „Komanski most“ i JU Centar „Ljubović“. Ispred ustanova prisustvovali su zaposleni iz službi za finansijsko - računovodstvene poslove i kuhinjskih službi sa predstavnikom firme ACME iz Podgorice, u cilju nadogradnje softvera Online knjigovodstveni sistem (OKS).

Na sastanku je prikazano softversko rješenje koje će omogućiti unos normativa za ishranu korisnika, a date su i određene sugestije za dalje unaprijeđenje pomenutog softvera.

Implementacija predstavljenog rješenja će olakšati praćenje stanja zaliha, kontrolu potrošnje, kao i stvarne potrebe za nabavkom određenih sirovina.

Registarski podaci

Žiro-račun: 535-20006-07

PIB: 03326314

 

Nikšić

Adresa

Ul. Trebješka b.b

81400, Nikšić

Crna Gora

Posjetioci

Montenegro 80.7% Montenegro
United States 7.6% United States
Serbia 3.6% Serbia
Bosnia and Herzegovina 1.1% Bosnia and Herzegovina
Germany 1.0% Germany

Ukupno:

48

Zemalja
023815
Danas: 25
Juče: 69
Ove nedelje: 94
Ovog mjeseca: 914